Leer Mo-Lotta beter kennen

Mo-Lotta is een platform dat afrekent met het masculiene en zakelijke dat vaak nog kenmerkend is voor de financiële branche. Met Mo-Lotta brengen we de menselijke maat terug.

Mo-Lotta

# Zorg voor jezelf

Wij vinden het heel belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Op persoonlijk vlak, maar ook financieel gezien. Als je het goed regelt, dan geeft dat een gerust gevoel voor de toekomst. Wat er ook gebeurt. Om deze reden heeft Dazure Mo-Lotta opgericht (lees hierover meer). Via dit platform willen we je aan het denken zetten, ideeën en oplossingen geven. ‘Mo’ komt van Mother of Mohammed, net wat jij er in wil lezen. Het staat voor moeder omdat je weet dat zij het beste met je voor heeft en de verteller. ‘Lotta’ staat heel dichtbij ons, omdat de dochter van Dazure collega Anneke zo heet en het ‘dapper’ betekent. Het doel van dit platform is dat meer mensen financieel bewust worden en daardoor meer financieel vertrouwen krijgen voor nu en in de toekomst. Ook geven we je de mogelijkheid om hier zelf de verzekeringen van Dazure te vergelijken en af te sluiten (execution-only).
Een mooie stap naar een (financieel) gerust gevoel.

Het is belangrijk om te weten dat wij je niet financieel kunnen adviseren. Wel helpt de Servicedesk je graag als je vragen hebt over de producten die Dazure aanbiedt. Wil je liever advies? Dan kun je altijd terecht bij een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt.

Leef gerust

#Financieel vertrouwen in nu en de toekomst

Mo-Lotta is een platform dat afrekent met het masculiene en zakelijke dat vaak nog kenmerkend is voor de financiële branche. Met Mo-Lotta brengen we de menselijke maat terug. Via Dazure beschikken we over veel mooie maar ook schrijnende praktijkvoorbeelden. Door deze op het platform van Mo-Lotta te delen in een Linda/ &C-feminiene stijl, hopen wij ons doel te bereiken: Dat meer mensen financieel bewust worden en daardoor meer financieel vertrouwen krijgen voor nu en in de toekomst.

Er wordt bijvoorbeeld door zowel huurders als door kopers te weinig stilgestaan bij het risico dat in een relatie iemand kan wegvallen en welke consequenties dat heeft voor de maandelijkse huur- of hypotheeklasten. Mo-Lotta wil mensen op een toegankelijke manier bewuster maken van de risico’s, want er wordt nog te vaak gedacht: 'dat overkomt mij niet’.

Indra en Odette  glas in lood geknipt

Waarom een verzekering van Dazure?

# Het moet anders kunnen – Odette & Indra, 2008

Bij Dazure ontwikkelen we levens- en inkomensverzekeringen waar we trots op kunnen zijn en die we aan onze eigen familie zouden aanbieden. Goede voorwaarden, goede service, betrouwbare producten en een eerlijke prijs staan daarom hoog in het vaandel bij Dazure. Doordat wij de polisadministratie in eigen beheer hebben (volmacht) kunnen wij je de allerbeste service geven.

Indra Odette - geknipt

Heb je vragen of hulp nodig?

Stuur ons een berichtje via WhatsApp, stuur een e-mail of bel.