Toch liever advies?

Het is belangrijk om te weten dat Mo-Lotta je niet kan adviseren. Wel helpen wij je graag als je vragen hebt over de producten die wij aanbieden. Wil je liever advies? Dan kun je altijd terecht bij een onafhankelijke adviseur.

Zoek een financieel adviseur bij jou in de buurt >
Odette

Platform Mo-Lotta

Mo-Lotta is een platform dat afrekent met het masculiene en zakelijk dat vaak nog kenmerkend is voor de financiële branche. Met Mo-Lotta brengen we de menselijke maat terug. Via Dazure beschikken we over veel mooie maar ook schrijnende praktijkvoorbeelden. Door deze op het platform van Mo-Lotta te delen in een Linda/&C- feminiene stijl, hopen wij jou op een andere manier, wij hopen een fijne manier, te zorgen dat je ook financieel vertrouwen kunt hebben in nu en de toekomst.

Er wordt zowel door huurders als door kopers te weinig stilgestaan bij het risico dat in een relatie iemand kan wegvallen en welke consequenties dat heeft voor de maandelijkse huur- of hypotheeklasten. Mo-Lotta moet mensen op een toegankelijke manier bewuster maken van de risico’s, want er wordt nog te vaak gedacht: 'dat overkomt mij niet’.

Voor de adviseur

Adviseurs die hun hypotheekklanten wijzen op de verschillende risico’s kunnen die klanten doorverwijzen naar Mo-Lotta. Andersom krijgt de adviseur vanuit het platform leads van consumenten die daar aangeven een adviesgesprek te willen. Op het platform wil Dazure voornamelijk producten aanbieden die in een hypotheekadviesgesprek niet snel aan de orde komen, zoals bijvoorbeeld een ORV voor huurders en bepaalde oplossingen voor zelfstandigen. Maar ook meer in de niche, zoals een cancer critical illness dekking voor vrouwen.

Wat is de verhouding tussen Dazure en Mo-Lotta?

Via het platform Mo-Lotta kun je de verzekeringen van volmacht Dazure aanvragen. Wat betekent volmacht? Dat betekent dat Dazure de verzekeringen accepteert, administreert en beheert. Daarnaast voert Dazure de financiële administratie uit (incasso) en is Dazure een aanspreekpunt voor jou. Mo-Lotta en Dazure hebben dezelfde feitelijk leidinggevenden. Uit juridisch oogpunt hebben wij daarom een protocol opgesteld om conflicterende situaties te voorkomen. Hier lees je meer over de rol van Dazure en Mo-Lotta >