Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website van Mo-Lotta B.V. Door het gebruik van de website accepteer je deze disclaimer.

Rechten

Mo-Lotta B.V. behoudt alle rechten, waaronder merk- en auteursrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de website staat. Hier vallen onder meer teksten, grafisch materiaal, logo’s en merken onder. Geen van deze rechten gaan over op de bezoekers/gebruikers van de website. Bezoekers/gebruikers mogen niets van de website overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke toestemming van Mo-Lotta B.V. de website en alles wat erop staat mag enkel worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden.

Wijzigingen

Mo-Lotta B.V. mag de informatie op de website, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden aan om regelmatig na te gaan of de informatie op de website is gewijzigd.

Chaimae - gespiegeld

Aansprakelijkheid

Mo-Lotta B.V. heeft de website zorgvuldig samengesteld en doet haar uiterste best dat de informatie op de website geen fouten bevat. Helaas kan dit niet worden gegarandeerd. Beslissingen die bezoekers/gebruikers nemen op basis van de informatie op de website zijn geheel voor eigen rekening en risico. Kom je toch ergens een fout tegen, laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@mo-lotta.nl.

Elodie