Hoe verloopt jouw aanvraag?

Via Mo-Lotta kun jij met een gerust hart een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Met Mo-Lotta regel je het zelf!

Odette

In 4 eenvoudige stappen.

Zelf je eigen overlijdensrisicoverzekering van Dazure aanvragen.

Via Mo-Lotta kun jij inzichtelijk maken welke verzekering past bij jouw situatie met een daarbij behorend eenvoudig overzicht van de premies en voorwaarden. Via het digitale aanvraagtraject wordt je aanvraag snel verwerkt. Heb je toch een vraag? Dan staat de Servicedesk van Dazure klaar om deze te beantwoorden.

STAP 1

Vergelijk de verzekeringen & bereken je premie

Als je een vergelijking maakt worden een aantal vragen gesteld waarbij je duidelijke uitleg krijgt, zodat je weet waar het over gaat. Aan de hand van jouw antwoorden wordt een vergelijking gemaakt van de producten. Per product kun je de details bekijken en het product kiezen dat het best bij je past.

STAP 2

Bekijk je aanvraag en de offerte

Via de mail regelen we de identificatie. Na het vaststellen van jouw identiteit ontvang je de aanvraagbevestiging, met in de bijlage de offerte met de aangevraagde uitgangspunten. De offerte is geldig tot twee maanden na de datum waarop je de offerte hebt ontvangen. Vervolgens ontvang je via de mail een gezondheidsverklaring. Het gehele aanvraagtraject verloopt digitaal.

STAP 3

Medische beoordeling

Bij het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering moeten er altijd een aantal vragen over je gezondheid beantwoord worden. Het kan zijn dat aan de hand van de antwoorden extra medische informatie nodig is, of dat er een keuring gevraagd wordt. Mocht je vragen hebben tijdens dit proces dan kun je contact opnemen met de Servicedesk van Dazure.

STAP 4

Goed geregeld! Je hebt je verzekering afgesloten.

Je verzekering is afgesloten. Heb je tijdens de looptijd van je verzekering vragen of opmerkingen? De Servicedesk van Dazure staat voor je klaar om je vragen persoonlijk te beantwoorden.

Start hier direct je aanvraag.

Regel hier online je Dazure overlijdensrisicoverzekering.

  • Eenvoudig en volledig digitaal aanvraag traject
  • Snelle verwerking van de aanvraag
  • Vragen over het aanvraagproces? Onze Servicedesk staat voor je klaar
Hi! Ik ben Indra en help je graag verder.
Mo-lotta medewerker
SLUIT BINNEN 5 MINUTEN AF
Vergelijken & afsluiten:

Start hier eenvoudig het afsluiten van je overlijdensrisicoverzekering.

Aanvullende informatie

Mo-Lotta hecht veel waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. De ‘Wet op het financieel toezicht’ (Wft) verlangt dat wij jou voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst informeren over de aard en reikwijdte van onze diensten. 

 

Over Mo-Lotta

# Zorg voor jezelf

Wij vinden het heel belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Op persoonlijk vlak, maar ook dat je financieel gezien goed voor jezelf kunt zorgen wanneer er een periode in je leven aanbreekt waarbij dit nodig is. Om deze reden is Mo-Lotta opgericht. Om belangenverstrengeling te voorkomen heeft Mo-Lotta een eigen vergunning voor het bemiddelen van leven en inkomen. Via Mo-Lotta kun je zelf de verzekeringen vergelijken en afsluiten. De Servicedesk van Dazure kan je niet adviseren maar helpen je graag. 

Leer ons beter kennen
Indra Odette groen roze crop

Mo-Lotta

Powered by Dazure

"Met Mo-Lotta bieden we unieke en vernieuwende verzekeringen aan."

Heb je vragen of hulp nodig?

Stuur ons een berichtje via WhatsApp, stuur een e-mail of bel.