Regel het vandaag nog voor morgen.

Regel hier online je Dazure overlijdensrisicoverzekering.

 • Eenvoudig en volledig digitaal aanvraagtraject
 • Snelle verwerking van de aanvraag
 • Eenmalige afsluitkosten van €79,- 
 • Vragen over het aanvraagtraject? Onze Servicedesk staat voor je klaar
Hi! Ik ben Indra en help je graag verder.
Mo-lotta medewerker
SLUIT BINNEN 5 MINUTEN AF
Vergelijken & afsluiten:

Start hier eenvoudig het afsluiten van je overlijdensrisicoverzekering.

Goed om te weten voor je een aanvraag indient

# Geen verrassingen

Omdat wij het belangrijk vinden dat je weet waar je aan toe bent, willen we je wijzen op onderstaande zaken die van belang zouden kunnen zijn voor jou. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Afsluitkosten

naar boven
 • Afsluitkosten

  De afsluitkosten bedragen €79,-.

  Je betaalt dit bedrag voor de bemiddeling. Dit houdt in dat je de mogelijkheid hebt tot het afsluiten van de verzekering, zonder advies. Ideaal dus indien je geen advies (meer) nodig hebt, omdat je zelf goed op de hoogte bent van het product dat het best past bij jouw situatie, of wanneer je al advies hebt ingewonnen bij bijvoorbeeld een financieel planner.

   

 • Waarom worden de afsluitkosten in rekening gebracht?

  Mo-Lotta is een execution-only platform, dat wil zeggen dat Mo-Lotta geen advies geeft over jouw financiële situatie en of een verzekering of product goed past bij jou, maar dat je wel een verzekering kunt afsluiten via de website. De bemiddelingskosten die wij in rekening brengen worden gebruikt om de Dazure verzekeringen op een zo goed en snel mogelijke manier aan je aan te kunnen bieden. Daarnaast willen wij je voorzien van de beste service en kun je ons bellen zonder dat je eerst naar een keuzemenu of bandje aan het luisteren bent.

Advies van een adviseur of financieel planner

naar boven
 • # Verstandige keuze

  Het is belangrijk hier goed bij na te denken. Wanneer je een ingewikkelde situatie hebt, is het aan te raden om advies in te winnen bij een financieel adviseur of een financieel planner. Zoek hier naar een financieel adviseur bij jou in de buurt. 

   

  Een onafhankelijk financieel adviseur geeft advies op basis van jouw persoonlijke financiële situatie. Deze is bij iedereen anders en kan erg complex zijn. Daarnaast is het mogelijk dat de situatie verandert. Het zou namelijk zo maar kunnen gebeuren dat jij of je partner werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of in het ergste geval overlijdt. Hoe kun je dan je vaste lasten blijven betalen of in je woning blijven wonen? Deze vragen kun je jezelf stellen wanneer je een koopwoning hebt, maar ook wanneer je een woning huurt. Een financieel adviseur weet hoe je deze risico’s kunt indekken tegen onverwachte gebeurtenissen. We raden je daarom aan, wanneer je niet goed weet welke verzekering past bij jouw situatie, de hulp in te schakelen van een onafhankelijk financieel adviseur. Bezuinig hier niet op, want dit verdient zich zeker terug.

Hoe verloopt jouw aanvraag?

Persoonlijk, betrouwbaar en duidelijk

1. Vergelijk de verzekeringen & bereken je premie
2. Bekijk de offerte & je aanvraag
3. Vul de gezondheidsverklaring in
4. Goed geregeld! je hebt je verzekering afgesloten

Bekijk hier het verloop in vogelvlucht
zwaluw voorkant - geknipt

Heb je vragen of hulp nodig?

Stuur ons een berichtje via WhatsApp, stuur een e-mail of bel.