Leer Dazure beter kennen

# Om jou een duidelijker beeld te geven over wie Dazure is.

bloem gespiegeld

Wie is Dazure?

We willen je duidelijk laten zien wie Dazure is en wat de relatie is met Mo-Lotta

Dazure bedenkt en ontwikkeld verzekeringen op het gebied van leven en inkomen. In 2008 werd de eerste verzekering gelanceerd, de GoedIdee overlijdensrisicoverzekering. Een onderscheidende verzekering op de markt van overlijdensrisicoverzekeringen en nog steeds het paradepaardje van Dazure. Deze verzekering heeft een premiedepot en de premie van deze verzekering is al 6 keer verlaagd voor nieuwe en bestaande klanten. Dit is nog steeds uniek en kenmerkend voor de visie van Dazure: ‘Het moet ook anders kunnen’.

Dazure vindt dat je geen genoegen moet nemen met hoe de dingen zijn en geloven dat het altijd beter kan. Zij maken verzekeringen die passen in de wereld van nu, eerlijke producten die ze ook durven aan te bieden aan dierbaren. Dit is een mooie graadmeter om te toetsen of een nieuw idee goed genoeg is. Dazure ontwikkelt verzekeringen met goede voorwaarden, dus geen kleine lettertjes én een goede prijs.

Dazure is naast ontwikkelaar ook gevolmachtigd voor verschillende partijen zoals Goudse verzekeringen, Scildon, Allianz, Chubb European group en Bovemij verzekeringen. Dit wil zeggen dat Dazure de verzekeringen, welke zij samen met deze partijen ontwikkelen, zelf accepteert, administreert en beheert. Daarnaast verzorgt Dazure ook de financiële administratie voor deze verzekeringen. Door de kennis en kunde op dit gebied kan Dazure de beste service verlenen en het overzicht goed bewaren.

Dazure wordt gerund door twee vrouwen, Odette Bakker en Indra Frishert. De missie is: de financiële branche bestormen met goede en transparante verzekeringen. Dazure is een open en eerlijke partij welke zichzelf altijd blijft uitdagen. Financieel bewustzijn creëren bij de consument is hierbij ook erg belangrijk. Om dit te kunnen bereiken heeft Dazure Mo-Lotta opgericht. Via Mo-Lotta zullen belangrijke onderwerpen worden besproken en impactvolle en mooie verhalen worden gedeeld.